Persoonlijk schilderij als liefdes geschenk

Enkele weken geleden kreeg ik een bericht van Malou. Haar man was binnenkort jarig en ook waren ze al 10 jaar bij elkaar. Dat wilde ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en ik kreeg de vraag of ik een schilderij voor ze zou kunnen maken dat gericht was op hun relatie, hun 10 jarig samenzijn. We bespraken telefonisch de mogelijkheden en ideeën voor het schilderij. Al gaande weg kwamen er steeds meer leuke details en Malou stuurde me daar de foto's van met bijbehorende uitleg. Het zou een compilatie worden van Eindhoven en Veldhoven met daaromheen allerlei andere leuke details.

Voordat ik begon aan het uiteindelijke schilderij, maakte ik een schets en vanuit die schets ben ik alles op doek gaan zetten. Het was best een beetje gepuzzel om al die gebouwen en elementen op de juiste plek te krijgen, maar omdat ik detail op papier had uitgeknipt, kon ik vooraf wat schuiven. net zolang totdat het goed voelde. De achtergrond mocht donkerblauw, en daaroverheen werd de rest geschilderd. Af en toe stuurde ik Malou een foto zodat ze ook op de hoogte was hoe het schilderij zich vorderde. Na enkele dagen was het schilderij klaar en kwam ze het bij me ophalen in de galerie. Daar had ik het opgehangen tussen alle andere schilderijen. Wat een spontane klant. Het doet goed als je zoveel dankbaarheid voelt voor het werk dat je doet. En toen ik nadien het bericht op Facebook zag, geplaatst door haar man Bart, kon mijn dag niet meer stuk. Bart en Malou, mochten jullie dit lezen...jullie zijn een prachtig stel, en ik hoop van harte jullie nog eens tegen te komen. Wie weet als Bart een keer moet draaien op een bruiloft of zo. Het zou zomaar eens kunnen:)

Bekijk HIER de foto's van het eindresultaat

Work in progress:

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op