Love Awards

Yessss, ik mocht een Love Award in ontvangst nemen uit handen van presentatrice Kim Kotter en mag mezelf winnaar noemen in de categorie ‘Bruiloft entertainment’ van de Love Awards publieksprijs van Brabant! Ik voel me helemaal gelukkig te weten dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om op me te stemmen. THANKS daarvoor!!

Wat is de Love Awards Publieksprijs?

De organisatie was op zoek naar de beste bruiloft leveranciers en de leukste bruidsparen. In heel Nederland werd gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruisparen in verschillende categorieën en zij maakten daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze werden uitgereikt aan de winnaars per provincie en natuurlijk was er in iedere categorie een landelijke winnaar. De verkiezing werd afgesloten met een feestelijke Awarduitreiking in Utrecht waar de provincie winnaars werden gehuldigd en de landelijke winnaars bekend gemaakt.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op