Wil je met me brouwen?

"Hi Peggy, Ik wil je, ook namens Martijn en Mees, Nog even SUPER bedanken voor het geweldig mooie schilderij dat je voor ons gemaakt hebt. Ik hoop dat je in de toekomst nog veel mensen mag verblijden met jouw kunstwerken. Wij zullen je zeker aanbevelen!" (bruid)

"Super super bedankt voor het hele mooie schilderij. Super bedankt!!!" (moeder van de bruid)

Na regen komt zonneschijn. Een zeer geslaagde bruiloft in de achtertuin van het bruidspaar zelf. Vorig jaar mocht ik op uitnodiging van de ouders een live paint verzorgen voor hun zoon die in het huwelijksbootje stapte. En nu was hun dochter degene die ging trouwen. De aankleding was prachtig en de sfeer was helemaal super. Lieve familie en warme woorden tijdens de ceremonie overstemden het tikken van de regen. Mijn schildersezel en ik hadden een overzichtelijke plek gekregen midden op een verlichte dansvloer. Het schilderij zelf mocht kleurrijk worden en vrolijk. Ballonnen werden opgelaten en de ober kon het zelf gebrouwen bier van de bruidegom niet aangesleept krijgen. Heel bijzonder met eigen etiket met opschrift: "Wil je met me brouwen?" Het prachtige boeket van de bruid had zulke mooie tinten dat die ook verwerkt zijn in het schilderij, maar de échte blikvanger van dit grote schilderij is toch wel het eerste tandje van Mees waar iedereen om moest lachen:) Bedankt allemaal voor de goede zorgen, ik heb het erg naar mijn zin gehad bij jullie!

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op