When Harrie met Chellie

Deze bruiloft had zoveel leuke elementen om vast te leggen, dat ik moeite had met kiezen. Gelukkig gaven the newlyweds zelf ook fijne aanwijzingen en swalla, zie hieronder het eindresultaat. Bij aankomst stond een stralend avondzonnetje boven Kasteel Hoogenweerth. Bruidspaar en gasten zaten aan het diner en dat was ook het moment dat er werd aangekondigd wat de vriendengroep als cadeau ging aanbieden...een live paint alla moi. Ik kreeg een prachtige plek bij het raam in de feestzaal. Gelukkig hadden de vrienden overdag al wat foto's gemaakt van o.a. de gouden bruidstaart, een echte beauty die zodoende ook een verdiende plek op het schilderij kreeg. Te zien zijn het kasteel, fles champagne met opschrift 'When Harrie met Chellie", kurk en bekraste initialen, feestende gasten, elementen van de fanfare mét blaasinstrument van Chellie, trouwauto met datum op het kenteken en last but not least...het prachtige bruidspaar:)

En hoe leuk als je dan bij thuiskomst nog zo 'n ontzettend lief berichtje krijgt: 'Ik hoop dat je veilig thuis bent! Super bedankt voor het mooie schilderij ♥♥ Ze zijn er zo ontzettend blij mee ook! Je was echt een aanvulling op de avond!! Slaap lekker"

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op