Waterloop

De nieuwe basisschool op ‘t Loo, met de geweldige naam "Waterloop" werd vandaag officieel geopend. Het was bij aankomst al lachen geblazen! 100 meter lopen van de auto naar de inkomhal van basisschool de Waterloop in Bergeijk was een hele uitdaging met de hevige storm die vandaag het land teisterde. Tot twee maal toe werd ik met dat grote schildersdoek tegen de muur aangeblazen van het naastgelegen gebouw. Loslaten was geen optie, maar die laatste bocht...haha, Het lukte me maar niet om er te komen. Drie bouwvakkers zagen het gebeuren en eentje kwam me te hulp. Een schildersdoek met het gewicht van nog geen twee pakken suiker met zijn tweeën naar binnen dragen was echt te grappig:-)) Terwijl ik later het feest op doek zette, passeerden er achter mijn rug allerlei mooie dans en toneelstukjes de revue. Ouders, schoolbestuur en leerkrachten keken vanaf de balustrade mee en de kinderen waren apetrots op hun nieuwe school. Mooie klaslokalen met veel licht van buiten, een groot plein met grote ronde bubbels die dienst gaan doen als speeleilanden, deze school heeft het allemaal. Groen, oranje en rood zijn de kleuren die door het hele gebouw heen terug te zien zijn. Het kleurenpalet van het schilderij sluit daar goed bij aan. Het zal later een plekje krijgen in de personeelskamer met zijn felgroene stoelen. Op het schilderij is een mix te zien van de stukjes die de kinderen tijdens deze middag ten uitvoering brachten, zoals de piratenshow, de trompetters, de stoere breakdansers en de zangers. Twee proostende glazen geven het begin weer van een nieuwe periode op een fonkelnieuwe school. Kinderen, leerkrachten, ouders en schoolbestuur: van harte gefeliciteerd!

Reactie aanbieder:"Ha Peggy, wij zijn super tevreden over jouw kunstwerk, echt heel gaaf! Alleen maar positieve reacties gehad! Nogmaals bedankt!"

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op