't Buyten Huys

"Heel gaaf! Ze zijn er heel blij mee! Bedankt. Jouw werk is de dag na de bruiloft meteen op een mooie plek opgehangen. Is dat geen eer van je werk!:-)" (vader bruid)

"Wauw! We zijn er zo blij mee. Hij heeft een mooi plekje in de huiskamergekregen Peggy!" (bruidspaar)

Wat zet je doek als de plek van de ceremonie prachtig versiert is met een bloemenprieel en bloemboeketten, maar de plek van de borrel ook fantastisch is? Dan zit er maar één ding op...en dat is het maken van een combi. Links het mooie prieeltje onder de hoge bomen en rechts die gezellige borrel. Het Buyten Huys in Rijsbergen was deze middag ondergedompeld in zomerse sferen en zoete liefde:) Het bruidspaar wist in eerste instantie niet dat ik er stond:) Ik kwam op uitnodiging van de ouders van de bruid. Tijdens de ceremonie was ik al begonnen met de achtergrond. Gasten hadden me vooraf al staan schilderen. Als ik honger had, dan mocht ik gerust wat kersen van de boom af plukken. Wat een fantastische plek om te trouwen. Hier hebben eigenaresse Corine en haar man een heleboel liefde en aandacht in gestoken. Aan elk detail was gedacht. Corine had ook de bloemstukken eigenhandig gemaakt. Zo mooi! Toen de gasten weer vertrokken naar de plek van het diner, bleef het bruidspaar nog heel eventjes om zich voor te bereiden én om het doek op het gemak nog eens goed te bekijken. Wat een geweldig mooi jurk!

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op