Surprise 70 jaar

"Mijn moeder blijft herhalen hoe ze van je schilderij geniet, Peggy! Ik kan je alleen maar zeggen hoe gaaf ik het vond, dat je er van tevoren al zo veel moeite in stak, hoe gezellig ik het vond om het doek persoonlijk en met mijn moeder bij je op te halen en niet in de laatste plaats, hoe blij ik ben, dat je niet alleen de sfeer van de avond, maar ook onze ware gezichten feilloos hebt getroffen (alles volkomen rimpelloos, hahaha)! Nogmaals dank voor alles... Ik ben fan! X"

"Hi beste Peggy Wat een gezellige en gastvrije ontvangst bij jou thuis, nogmaals dank je wel. Wat een mooie woon omgeving en wat een leuk mens ben jij. En wat is het een geweldig sfeervol schilderij geworden. Ik ben hier heel erg blij mee, maar dat was al snel duidelijk voor je. We hebben al een paar heel enthousiaste reacties gehad van mijn vriendinnen. Ik stuur je zeker een foto als het hangt bij ons thuis. Nogmaals heel erg bedankt, dikke pakkerds van mij voor jou. Lieve groet, groet Jessyca"

Voor haar 70ste verjaardag werd Jessyca verrast met een surprise diner, geregeld door haar dochter. Een gezellige avond met alleen maar lieve dames die veel voor haar betekenen. Helaas was ik niet meer beschikbaar om dit live vast te komen leggen, en dus mocht ik enkele dagen later een super leuke foto collage ontvangen van deze gebeurtenis, zodat ik dit toch nog kon gaan maken in het atelier. (Voorafgaande had ik een klein schilderijtje/cadeaubon gemaakt en verstuurd naar haar dochter, de aanbieder van het doek, zodat ze die avond toch al iets tastbaars aan kon bieden) Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van deze foto's. Met zoveel gezelligheid kon het schilderij ook niet anders worden dan dat. Twee uur lang hadden moeder en dochter gereden omdat ze hun schilderij graag persoonlijk op wilden halen en het was een hele vermakelijke ontmoeting geworden. Diezelfde avond kreeg ik nog een hele lieve mail toegestuurd. Zulke berichten moet je toch koesteren:

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op