Surprise 50 jaar

"Hoi Peggy, ja het was een hele geslaagde avond en we hebben er vandaag nog heerlijk van na genoten. Op sommige momenten gewoon zo onwerkelijk, maar als ik dan jouw schitterende schilderij zie weet ik gewoon dat het echt is geweest!! Ik heb al zo vaak op social media jouw doeken voorbij zien komen en nu hebben we er gewoon zelf een in ons bezit!!! Groetjes en echt nogmaals zo ontzettend bedankt!"

Oh wat hadden ze dit lang geheim kunnen houden! Leon werd 50 en zijn vrouw Bianka had (samen met hulp van hun drie kids en vrienden/familie) een geweldige surprise party georganiseerd. De ene smoes na de andere moesten ze bedenken om dit alles tot in de puntjes te kunnen regelen, maar alles verliep geweldig en het was één van de heetste avonden van deze zomer. Die blik van Leon bij aankomst was onbetaalbaar. Hij wist niet wat hem overkwam. Dochter Imke staat twee keer op het doek. Ze speelde heel stoer op haar gitaar een liedje mee met de band. "Het is een nacht" van Guus Meeuwis. Heel toepasselijk. Het werd een nacht om nooit te vergeten. Toen de Bergeijkse torenklok twee uur sloeg was het doek klaar. Zo gaaf om deel uit te mogen maken van deze surprise verjaardag!

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op