Seacon vvv Venlo

"Hoi Peggy, Ik heb je aan het werk gezien bij mijn vriendin bij Domani afgelopen jaar. Ik was toen al onder de indruk. Nu ben ik zelf de gelukkige en is mijn vraag ben jij zaterdag ... nog beschikbaar? Wij hebben het feest in het voetbalstadion van VVV-Venlo te Venlo.... (bruid)

"Hoi Peggy, Leuk om elkaar weer te spreken. Het schilderij wat je ruim een jaar geleden voor ons hebt gemaakt, heeft een mooi plekje gekregen in onze woonkamer. Hier kijken we nog iedere dag met een glimlach naar. Dit keer ben ik niet de bruid, maar de ceremoniemeester van ...." (ceremoniemeester)

Zo begon het fijne contact voor deze live opdracht. Bij binnenkomst voelde het meteen heel vertrouwd omdat ik het bruidspaar vorig jaar al eens had ontmoet. Een bruiloft vieren in een stadion, dit had ik nog nooit gezien, maar wat een prachtige en inspirerende plek om te trouwen! Terwijl de genodigden nog aan hun toetje bezig waren, installeerde ik me alvast een ruimte verder op de plek waar het feest plaats zou gaan vinden. Deze locatie paste helemaal bij dit leuke stoere bruidspaar. Vanaf de eerste verfstreek die ik op doek zette, zat er een groepje kids achter mijn rug mee te kijken. Lekker decadent op hoge krukken hielden ze me goed in de gaten. Hun zoontje had die dag een mooie armband gekregen die natuurlijk duidelijk geschilderd mocht worden. Ik heb elementen van het stadion toegevoegd op de achtergrond, met zoetigheden, gasten en centraal het gezellige bruidspaar en hun zoontje mét armband (die ik niet mocht vergeten te schilderen, zo zei hij:)

Bedankt Mr & Mrs van Keulen dat ik erbij mocht zijn om jullie feest te vereeuwigen op doek. 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op