Say cheese!

"Hij pronkt inmiddels alweer anderhalf jaar midden in de woonkamer aan de muur! Oprecht het gaafste cadeau wat we gekregen hebben!"

Een dikke hug voor de enthousiaste klanten die deze verrassings live painting aanboden aan hun allerliefste vrienden. Wat een fijne reacties, en wat ook gaaf was...een hele grote KAAS-taart van Kaas & Ko in plaats van een bruidstaart. Super origineel, met maar liefst drie lagen hoog kaasgenot gedecoreerd met eetbare bloemen (viooltjes) druiven en rozen. SAY CHEESE! Mmmmmmm.... Deze live paint werd nóg persoonlijker door de leuke tekstjes. Zo vertelden de vrienden van dit bruidspaar me, dat het stel erg vrijgevig is en houdt van delen met mensen waar ze om geven. Speciaal daarvoor een liefdevolle tekst op de wijnfles. De naambordjes in de kaastaart heb ik vervangen door de drie liedjes uit hun ceremonie. De kleuren paars en rood komen niet voor op de echte locatie, maar zijn dusdanig gebruikt zodat het strakjes mooi past bij hun interieur.

Reactie opdrachtgevers: "Hoi Peggy, bedankt voor je prachtige werk. Ik ben helemaal gek van jouw schildersstijl en het bruidspaar gelukkig ook! Nogmaals bedankt. Liefs"

Reactie bruid:"Wat een geweldig kado en wat een fantastische tekst erbij! Hij krijgt een mooie plek midden in de woonkamer! Lieve vriendjes en vriendinnetjes, nogmaals bedankt voor deze geweldige verrassing!"

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op