Ruiterhuys

"Hallo Peggy en voor ieder die dit leest. 25 mei trouwde onze kinderen en wat geef je ze cadeau? Geld? Nee dat was niet onze bedoeling. Wij hadden vernomen van de mogelijkheid om een schilderij te laten maken van het huwelijk als cadeau. Fantastisch! Ze waren er reuze blij mee en het hangt al in hun huis, zo kunnen ze elke dag nog genieten van de bijzondere dag. En bijzonder is Peggy van Gurp, kunstenares eerste klas. Ze neemt alles met je door van wensen tot kleuren. Weet je geen cadeau voor iemand speciaal, dit is top. Dank je wel Peggy en hopelijk nog eens tot ziens in je galerie. Lieve groeten Ton en Jannie xx"

Wat een heerlijk gevoel als je voldaan huiswaarts keert na een super toffe live painting. Ik glunderde nog na en mijn wangen gloeiden. Deze terugweg was puur nagenieten. Dankzij de lieve aanbieders (ouders van de bruid) die zo dankbaar waren, het enthousiaste stel wiens bruiloft ik enkele jaren geleden mocht schilderen en die me vertelden dat ze er nog steeds zo blij mee zijn, de ervaren tattoo-artiest die me overlaadde met complimentjes, de geïnteresseerde kids die er maar niet bij konden dat je in één avond zo’n schilderij kunt maken, het bruidspaar zelf natuurlijk met hun dankje dankje dankjewel, de ober met de vrolijke krulletjes die om het half uur kwam zeggen hoe gaaf hij het vond en alle andere gasten die veren staken op een plek waar de zon niet schijnt. Twee uur en 20 minuten rijden. Het was het waard geweest. #zoekdemol (ja echt waar, er staat echt een molletje op het doek (naamgrapje;)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op