Rhederoord

Enkele weken voor de bruiloft van hun ouders kreeg ik een enthousiaste mail met de vraag of ik 18 augustus nog plek had in mijn agenda om te komen live painten. Heel graag! En wat een prachtige locatie, Landgoed Rhederoord in De Steeg, met een uitzicht waar je U tegen zegt. Het gezellige bruidspaar was van te voren ingelicht en had zodoende hun wensen vooraf door kunnen geven. Aan de hand van foto's van hun interieur kreeg ik een goed beeld van hun kleurwensen. De borrel vond plaats onder een hele mooie grote eik. De sfeervolle houten versiering met vintage decoraties waren met veel liefde gemaakt door hun dochters. De tekst op het etiket van de wijnfles verwijst naar de trouwkaart en de grote eik heeft hun initialen op de bast. Op het kenteken van de trouwauto de datum van deze gezellige huwelijksdag. De personen op het schilderij zijn de aanbieders van deze live paint en op de klok is na het nemen van de foto's nog de wijzeraanduiding van de ceremonie geplaatst. Na afronding van het schilderij moest het een nachtje plat drogen en dus kreeg het schilderij een hele geschikte plek (zie foto's) Lief bruidspaar, veel liefde en geluk samen en nog bedankt voor de goede zorgen. Het was heerlijk.

Reactie bruid: "Dank je wel Peggy. Wij vinden het een geweldig cadeau. Het heeft ondertussen al een mooi plekje in ons huis gekregen. Nogmaals bedankt dat je het voor ons geschilderd hebt."

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op