Pink purple panter

"Hoi Peggy, Heel erg bedankt voor afgelopen zaterdag. Ik ben super blij met het resultaat, wauw!!! Elke keer als ik er naar kijk zie ik weer hele leuke details terugkomen. Hele mooi kleuren en een prachtig aandenken aan mijn diner, waar ik heel erg van heb genoten. dank!! Veel succes in de toekomst! Groetjes"

Ze gaf een diner ter gelegenheid van haar afstuderen én voor haar 26e verjaardag inclusief geweldige dresscode in Pink, Purple & Panter. Vele prachtige dames in panterprint namen plaats aan een sfeervol gedekte lange tafel in de huiskamer van haar ouderlijk huis. Het had wel wat weg van een 21 diner, maar dan gewoon ietwat later en hoe leuk dat ik dit alles mocht komen vastleggen op doek. Lieve, leuke en vooral ook grappige speeches passeerden de revue terwijl het schilderij steeds meer vorm kreeg. Themakleuren van het feest waren ook de kleuren die terug mochten komen op het schilderij. Helemaal heppiedepeppie was ik, als liefhebster van felle kleuren. De jarige had me drie korte zinnetjes doorgegeven die ik ook mocht verwerken: Good times, crazy friends en amazing memories. Kort maar krachtig en geheel passend bij deze gezellige vriendinnengroep. Een vrolijk schilderij voor de onbetwiste koningin van de panterprint. Nooit geweten dat er zo veel verschillende pantermotiefjes zijn:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op