Olofskapel

"Peggy, nogmaals dank. Het was voor ons een prachtige dag, een sprookje, en het schilderij een prachtige herinnering. Hoop dat jij je ook vermaakt hebt en dat je auto weer veilig "boven water" is gekomen" (moeder van de bruid)

Een surprise bruiloftspaint voor dit prachtige bruidspaar in hartje Amsterdam, De Olofskapel. En ja, als dorpse vind ik dit heel spannend en reed ik dus met bij mekaar geknepen billetjes door het megaaah drukke centrum onder begeleiding van Tomtom. Maar ja, Tom weet het ook niet altijd en stuurde me door overvolle steegjes en na een toeristische route waarbij mijn hartslag toch wel ietwat verhoogd voelde, kwam ik eindelijk aan bij mijn eindbestemming. En tadaaah, de rust was weder gekeerd, want de heren van het NH Hotel/ Olofskapel hielpen me aan alle kanten door mijn auto veilig te parkeren (onder de grond!) en mijn spullen mee te sjouwen naar de Olofskapel. Daar kon ik heerlijk gaan doen waar ik goed in ben, het op doek zetten van een prachtige huwelijksdag. De wens was om de grachten van Amsterdam en de boot waarop die dag werd gevaren speels in beeld te brengen met het bruidspaar en hun twee kids op de voorgrond. Dochterlief had zichzelf al snel gespot op het schilderij en droeg een betekenisvolle hartjesketting welke ik 3d op doek had gezet. Toen de avond viel, en de sfeerverlichting van de kapel aanging, was de Olofskapel nóg mooier dan die al was. Al met al een fijne live paint én ook fijn dat mijn auto weer heelhuids boven kwam:)

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op