Love me tender

Bruidspaar: "Een paar dagen vóór de bruiloft worden we door de ouders van de bruidegom uitgenodigd voor het cadeau. Moeders omschrijft het als: 'we weten dat Feike niet zo van verrassingen houdt en het heeft wel impact op de dag zelf'. Oh oh, dat moet je tegen de bruid zeggen op zo'n moment.. De envelop gaat open en blijkt dat we een live painting van Peggy van Gurp krijgen als cadeau. Grote ogen, big smile: 'wow, dit is VET'. Op de dag zelf hangt alle geluk in de lucht en zit de sfeer er goed in. Bij binnenkomst merkt Peggy dat meteen op, het is net of ze op onze dag thuishoort. En wat het toevoegt aan de avond zelf! Iedereen is benieuwd, gaat een kijkje nemen en reageert enthousiast: 'zoiets heb ik nog nooit gezien!'. Peggy heeft het voor elkaar gekregen dat we 's nachts na het feest met tranen in onze ogen naar het schilderij staan te kijken en tegen elkaar fluisteren: 'heel cliché, maar dit is dus echt de mooiste dag van ons leven'. En óf Peggy dat met haar kwast & verf op doek heeft weten te zetten. Het lijkt wel of het schilderij nog leeft, telkens als we ernaar kijken. Het brengt een stukje liefde van die dag in ons omhoog, en in iedereen die ernaar kijkt. SUPER bedankt voor jouw prachtige, kleurrijke bijdrage aan onze dag Peggy! Thanks! "

"Peggy, geweldig gedaan en superleuk. Knap hoe DJ Ruud er mee om ging (Annie schilder;) Tja en dan met een staande ovatie de tent verlaten is speciaal. Hartelijk Dank"  (vader bruidegom)

Wauw ze hadden een prachtige trouw-oase gemaakt in de mooie achtertuin van de ouders van de bruid. Met vele sfeervolle lampjes die je op onderstaande foto's nog niet goed kunt zien. Omdat het al avond was toen ik arriveerde, installeerde ik me binnen, naast de DJ. Die speciaal voor mij een hit van The verve draaide (hoe toepasselijk, "iets met verf" haha) En later nog eentje van Annie Schilder haha! Dat deed ie goed. Dit leuke stel had aangegeven graag groot op doek te komen met de buitensetting op de achtergrond. Het lied "Love me tender" draaide tijdens de ceremonie en het lied "You raise me up" werd op de Marimba gespeeld door broer en zus. Beide liedjes hebben een plekje op doek gekregen. Verder zijn er familieleden afgebeeld op de achtergrond. Toen ik na afloop met mijn rolkoffer en schildersezel naar buiten liep, kreeg ik op aanvraag van de DJ nog een applaus van alle gasten. Wat een heerlijk werk heb ik toch:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op