Live painting Mierlo

"Hoi Peggy, hier een foto van de plek waar het prachtige schilderij hangt. Het is echt een eyecatcher, ik wil er steeds naar kijken, zo mooi!!!"

Plein air schilderen op zo'n prachtige zomerse dag als deze was puur genieten. Sfeer vangen op doek, daar ging het om bij deze live paint, en die sfeer was top. Toen het bruidspaar arriveerde stond ik al in de startblokken. De bruidegom straalde in zijn fel blauwe blouse en zijn bruid zag er prachtig uit. Het was een genot om deze mooie, bijzondere bruid op doek te zetten. Haar prachtige, stoere kapsel en dito tattoo maakten haar de blikvanger van het doek, en voor mij aanleiding om die kleuren het uitgangspunt van het schilderij te laten zijn. Kinderen speelden onbevangen onder spetterende tuinsproeiers en de inwendige mens kon zich tegoed doen aan een heerlijke BBQ met alles erop en eraan. Tot slot klonk de bel van de ijscoman om de heerlijke zomerse sferen te bekronen met een lekker koel ijsje. Het doek liet zich vullen met een mix van gebeurtenissen van de dag en aangegeven wensen van het bruidspaar. Dit bruiloft schilderij moest vooral gezelligheid uitstralen. De dag begon voor hen bij de Cacaoufabriek, waarvan je links een link ziet naar een logo op een fles. De popcorn refereert naar de bioscoopzaal waar het stel een eigengemaakte film liet zien aan hun gasten in de vorm van Mr en Ms Smith. Rolling Stones logo had een bijzondere betekenis en natuurlijk is ook te zien de kok van de Strabrechtse Hoeve, waar ik deze gezellige live painting mocht creëren. Heel veel plezier met jullie live schilderij:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op