Yo contigo

"Wat een abnormaal geweldig vet feest perfecto samengevat op een enorm mega doek! Zoveel emoties, zo enorm dankbaar dat jij erbij was! Wat een geweldige herinnering voor aan de muur. Het plezier en de liefde straalt er vanaf! Top!! Bedankt Peggy"

1-7-17 was een erg geliefde datum om te trouwen. Meerdere aanvragen voor deze dag, maar één was de eerste. De bruiloft van Mirjam & Paco:) Een poging om deze bruiloft te omschrijven in een paar woorden; Liefdevol, geweldig, relaxed, enthousiast, feestelijk, ongedwongen, vriendelijk, humor, vrolijk, ontspannen, lachen, genieten, turquoise, Spaans, Nederlands, dankbaar... Niet te doen dus in een paar woorden:) Dit toffe bruidspaar had de dag een heerlijk ongedwongen karakter gegeven. Ze kozen dapper voor een heel groot doek en dat was nodig want zoveel gezelligheid had echt niet gepast op een kleiner formaat. Op het schilderij zijn vele persoonlijke elementen te zien. De Spaanse ham (erg toepasselijk met zoveel Spaanse gasten), hun geliefde honden en, links onder, de twee lievelingsbiertjes van het stel. Tussen hen in zie je de brug van Santiago Calatrava in Sevilla, die je al van ver kan zien, een brug die voor hen het teken van “thuiskomen” is, en die altijd een speciale lading heeft gehad voor ze. De tekst "Yo contigo" betekent 'Ik met jou' en dat straalden ze ook uit naar elkaar, waar ook ter wereld, samen maken deze twee het wel. Een hele bijzondere fles wijn mét schroefdop heb ik toegevoegd op vraag van één van de gasten omdat hij me daar een hele leuke anekdote over kon vertellen. In plaats van ringen gaf dit bruidspaar elkaar een prachtige armband met inscriptie, heel bijzonder.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op