Live paint 18e verjaardag

Deze live paint was een verrassing van de ouders van Max. Dit hele diner was overigens een verrassing! Max had er geen idee van toen hij thuiskwam en familie en vrienden hem daar opwachtten. Een prachtig gedekte tafel stond voor hen allen klaar en catering Kookpunt Oisterwijk was al druk bezig in de keuken. Ik mocht Max uitleggen wat de bedoeling was van mijn komst en met behulp van voorbeeld foto's op mijn tablet kreeg hij een indruk van mijn werk. Max koos voor de tekst "Good friends don't let you do stupid things...alone" en zijn vrienden konden zich ook goed vinden in die keuze;) Veel blauw met rode accenten, want het stoere schilderij zou later een eervolle plek krijgen boven zijn bed. Bekijk Youtube aftermovie

"Nog even complimenten maken: Wat heb jij een prachtig schilderij gemaakt! Top!" (moeder) "Heel erg bedankt voor 't mooie schilderij!"(Max)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op