Live paint Jan & Anouk

Live paint voor de vroegere basisschooljuf (van onze Bas) en haar man. Dat was nog eens gezellig! Anouk & Jan, bedankt dat ik dit mocht maken voor jullie. De schoolbus, de Engelse taxi, de gietijzeren poort, het Willibrorduskerkje, lieve familie en natuurlijk júllie:)) staan er allemaal op. De openingsdans was top, net zoals de rest van de avond. Veel plezier ermee!

"Peggy, super gaaf en wat past hij goed in de huiskamer. Kei gaaf!!! We genieten nog iedere dag van ons geweldig schilderij aan de muur. Iedereen die hier binnenkomt staat er even bij stil om te terug te genieten van onze mooie dag of te bekijken hoe uniek dit schilderij is. Super gaaf Peggy, nogmaals bedankt!!

Review op trouwplannen: "Wij zijn erg enthousiast en trots. Ik heb altijd geroepen dat ik Peggy op mijn bruiloft wilde hebben om een uniek schilderij te laten schilderen van onze grote dag en deze droom is uitgekomen. De gasten wisten niet wat ze zagen toen ze binnenkwamen.. Iedereen stond er versteld van dat Peggy zo'n mooi schilderij live kon maken met dat feestgeruis op de achtergrond. Het hangt in de huiskamer en iedere dag kijken we er tevreden naar, ook ons bezoek staan er vol bewondering naar te kijken. Bedankt Peggy!!!"

Met supermooie openingsdansfoto gemaakt door fotografe Sam van Kuijken

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op