Live paint Jack & Moniek

Live paint op de romantische bruiloft van een geweldig stel. "I have loved you for a thousand years, I'll love you for a thousand more": Met dit prachtige lied schreidde het bruidspaar naar het altaar van de kapel van Kooster Bethlehem. Het mocht stripachtig, met fuchsia, balletroze en marineblauw. Een levendig doek waarop veel gebeurd. Ouders proosten op het kersverse paar, bruidsmeisjes strooien bloemblaadjes en bruidsjonker heeft de nobele taak de ringen te dragen. Ook vakfotograaf Sander van Mierlo van Flexmi heeft een prominente plek op dit doek gekregen. Welliswaar vanachter de bruidstaart, maar die was zo lekker dat dat een hele goede plek was;-)

"Hoi Peggy. Het eindresultaat is echt PRACHTIG geworden. Al het bezoek had veel lovende woorden. En de avondgasten vonden het ook super! Ontzettend bedankt dat je bij onze dag was en het heb weten te vertalen naar een stuk kunst waar we heel lang van gaan genieten. Groetjes Moniek en Jack"

 Review op trouwplannen: "Peggy heeft een prachtig schilderij voor ons gemaakt. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze op eigen wijze vastgelegd op het doek. Het is erg leuk om te zien hoe ze het live creëert, echt iedereen was nieuwsgierig hoe het schilderij zou gaan worden."

Met grote dank voor de prachtige foto's van bruidsfotograaf  Sander van Mierlo van Flexmi Bruidsfotografie

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op