Live paint bruiloft Herten

Live paint op een bruiloft aan het water. Dit superleuke bruidspaar zal ik niet snel vergeten. Deze live paint was gezellig, relaxed en ook nog eens een supermooie zomeravond aan het water met een stel fijne mensen en een prachtuitzicht. Begonnen met een hagelwit doek, en geëindigd met een feestelijk tafereel met proostende gasten, boten aan de kade, skyline van Roermond, knappe ober:) en niet te vergeten een enthousiast bruidspaar. De bruid heeft een ketting met de N eraan van haar schattie die ze kreeg met hun verloving. Deze is verdikt aangebracht. Toen de wind even opstak heb ik met wat hulp een windvrije schilderplek opgezocht. No problemo. Plentie plek op deze stek:) (en let vooral bij de laatste foto niet op de heren achter het glas haha)

Review op Trouwplannen: "Onze ervaring met Peggy is vanaf het allereerste mailtje tot aan het schilderij in een woord super! Peggy kwam bij ons 's avonds op de bruiloft schilderen. En wat met een groot leeg wit doek begon eindige gedurende het feest in een kleurrijk schilderij met al onze wensen er in verwerkt. Heel gaaf! Super bedankt voor het geweldig mooie schilderij, we zijn er heel erg blij mee"

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op