Live paint Baby Blue

Live paint voor een 25 jarige bruiloft. "Makt gin brokke, da doen wij wel": Dit is het motto van fervent carnavals liefhebber en dierenbrokken producent Bert en zijn Carin. Ze zijn 25 jaar getrouwd en vierden dit groots in een gote chique tent in hun achtertuin. Deze live paint was een verrassingscadeau van hun personeel. In overleg met het bruidspaar heb ik bij aanvang de elementen doorgesproken die ze graag op doek terug wilden zien. Hun kinderen, geliefde katten, ezeltje Annie, en natuurlijk die geweldige band Baby Blue (die het geweldig vonden dat ze een plekske op dit doek hebben gekregen) Prachtige elementen voor een goed feestschilderij

"Peggy, je hebt een prachtig schilderij gemaakt. We zijn er blij mee, en ons Annie staat er ook skon op! Groetjes, Bert en Carin"

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op