Live paint 12,5 jarige bruiloft

Live paint namens de ouders van Ilona voor hun 12,5 jarige bruiloft. Door vrienden en familie overladen met leuke cadeaus. Da was een hul goei Brabants fiske:) Ik had een mooie plek gekregen langs de cadeau tafel, want ik was tenslotte bezig met hún cadeau, dus dat was een perfecte plek. Vanuit daar kon ik ook nog eens genieten van en hele goede band 100%Katoen. Het stel wilde heel graag het kasteel van Heeswijk erop en de molen van Piet van Alkmaar. Deze molen speelde in het verleden een hele bijzondere rol in hun relatie en mocht een mooi plekje krijgen op dit doek. Hun drie kinderen waren natuurlijk ook van de partij en samen met Ilona en Patrick hebben we met behulp van eerdere foto's van live paint projecten een voorbeeld uitgekozen qua kleurstelling. Toen ik op terugweg naar huis in de auto dat gezellige feest nog even door mijn gedachten liet gaan, kwam ik plots tot de vervelende conclusie dat ik de bril van Patrick vergeten was om te schilderen. Aiii, dat is iets dat ik op het laatst doe, en op de avond zelf was dat ook niemand opgevallen. En dit; dochterlief was zo trots op haar mooie gouden ketting, maar helaas was die kapot gegaan alvorens ik het gezin op de foto zette. Daarom maar even een aparte foto gemaakt van de kapotte ketting, zodat ik die toch rond haar nek kon schilderen. Maar ja, da motte da wel doen he;)....zucht. Dus meteen een berichtje gedaan dat ik dat nog goed kom maken, en dat was meteen een goed excuus om nog eens langs te mogen komen bij dit gezellig stel...:)

(Haha ik ben inmiddels langs geweest, en onder het genot van een lekker bakske thee en een heerlijk kuukske heb ik de bril en de ketting er bij geschilderd;))

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op