Ketelhuis

"Hoi Peggy, heel erg bedankt voor het mooie kunstwerk. Het was voor ons een onverwachts en geweldig cadeau waar we super blij mee zijn. Het geeft de feestavond van onze bruiloft perfect weer en het krijgt een mooi plekje aan de muur! Ook tijdens het feest was het voor iedereen heel leuk om het schilderijtje stand te zien komen. Een dikke aanrader voor iedereen!! Groetjes, Bas en Ellen" 

Vader van de bruid: "Heel erg mooi geworden. Buiten de personen (herkenbaar als je ze kent) en de locatie, heb je buitengewoon knap de stijl en de sfeer van het feest gepakt. Petje af, dank je wel!!!. Als we nog meer foto's krijgen stuur ik je ze. Groetjes,"

Whooweey, de vader van de bruid had er echt werk van gemaakt! Hij liet op de dag van de bruiloft het bruidspaar op een hele originele manier weten dat deze live paint hun huwelijkscadeau ging worden met behulp van een zelfgemaakte folder (zie foto's hieronder) Ik kwam in de avond schilderen en zo konden ze er toch al eventjes over na denken wat ze graag op het zouden willen zien. Het Ketelhuis op De Grote Beek in Eindhoven had hele mooie hoge ramen, dus die stoere loopbrug had ik voor het beeld toch maar weggelaten op het schilderij. Enkele familieleden zette ik bij aanvang even op de foto zodat die ook een mooi plekje konden krijgen op het doek. Het werd laat, maar dat was niet erg. Oh what a night!

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op