Kasteel Duurstede

"We hebben hele leuke reacties gekregen op het schilderij en het schilderij hangt echt prachtig op onze slaapkamer! Groetjes, Sander & Sylvia"

Bij mijn aankomst in de middag, was Kasteel Duurstede nog steeds gehuld in een dikke laag mist. Maar poehee, wat gaf dat een bijzonder sfeertje! Het plaatje was perfect, evenals het gezellige bruidspaar dat me persoonlijk geboekt had om hun bruiloft op doek vast te komen leggen. Vooraf hadden ze me foto's doorgestuurd van hun interieur en de kleuren die ze graag terug wilden terug zien in het schilderij. Groen/blauw turquoise met bruintinten en graag het kasteel op de achtergrond. Ik mocht me settelen op de derde verdieping. Petje af voor ober Stefan, die geholpen heeft om mijn spullekes helemaal tot aan de top van deze kasteeltoren te sjouwen! Draaiende kasteeltrappen zijn prachtig om te zien, maar niet functioneel als je een doek van 1m60 bij je hebt en dus was die hulp meer dan welkom. Ik heb mijn ogen uitgekeken op deze prachtige locatie, maar ook van al die leuke speeches en filmpjes die vrienden en familie voor dit bruidspaar hadden gemaakt. En als kers op de taart stuurde het bruidspaar me een hoop prachtige foto's toe, die ik mag gebruiken voor op mijn website. Dankjewel:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op