Heerenhuys23

"Hoi Peggy, dankjewel voor deze onvergetelijke mooie avond. We zijn er super blij mee. Iedereen kwam gedurende de avond even kijken naar het schilderij en sprak erover. Geweldig! Het schilderij heeft al een mooi plaatsje gekregen. Groetjes, Robert en Monique." 

Deze boeking was op uitnodiging van die gezellige gast van een eerdere live paint op een ander feest. We hadden toen al lekker staan kletsen en nu mocht ik komen schilderen op hun eigen party. Hun 25 jarige bruiloft bij het Heerenhus23 in het koepelhuis. Heel sfeervol met een glitterbal, vele vlaggetjes en ballonnen. Hun trouwkleding van destijds stond te pronken op twee bustiers die op een oudhollandse kar stonden. Hun kinderen, aanhang, ouders, broer en zus staan ook op het doek. Ik ben heel erg dankbaar voor het warme ontvangst en helemaal freet met de timelaps die hun dochter maakte. 4,5 uur schilderen te zien in 36 seconden. Supergaaf om te zien! Hier de link:

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op