Dorpsgenot

"Hij hangt hoor! Bedankt Peggy! Super goed gedaan! We hebben nauwelijks foto's van het feest. Dus fijn dat je er wat hebt gemaakt en bewaard! Nogmaals bedankt voor het mooie werk. Het is echt nagenieten als je er naar kijkt. Je hebt een goede sfeerimpressie neergezet. De aanwezige gasten waren/zijn ook onder de indruk" 

Je man verrassen met een live painting voor zijn 50ste verjaardag is natuurlijk super. Samen met de drie zoons had ze het binnen en buiten prachtig versiert. Ze wilde graag een gezellige sfeerimpressie van het feest met dj, goochelaar Magic Mike en heel veel feestende gasten. Zelf hoefden ze niet perse heel groot in beeld. Verder mocht ik het zelf bepalen. Erg leuk om dan de dag erna alweer een foto te mogen ontvangen van het schilderij aan de muur met bovenstaande tekst:)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op