Champagneboom

"Hoi Peggy, ontzettend bedankt voor het hele mooie schilderij! We hebben heel veel gave reacties gekregen:) We gaan het zeker voortzeggen! Groetjes," 

18-8-2018 Meerdere aanvragen gehad voor deze dag, maar dit leuke stel was de eerste. Een fantastische bruiloft in de wei achter het ouderlijk huis. Begonnen met schilderen terwijl op een romantisch plekje in de wei de ceremonie plaatsvond. Heerlijke Brabantse gezelligheid. Wat hadden ze hard gewerkt en wat zag het er prachtig uit! Met een originele champagneboom, ranjahoek, bloemstukken en wat rode accenten vanwege hun interieur. Vanaf het eerste contact was het al super gezellig en wat bleek...Ik heb dezelfde oom en tante als de bruidegom. (De foto's zijn geplaatst met toestemming van het bruidspaar)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op