Carstorage

"Hoi Peggy, wij willen je bedanken voor te compleet maken van het jubileumfeest. Iedere aanwezige was onder de indruk en beide mannen zijn er zeer van onder de indruk. Dank je wel!!!!! Zou je zo vriendelijk willen zijn om bij de factuur ook de foto's die je gemaakt hebt toe te voegen? Dank alvast en opnieuw dank voor het vastleggen van deze bijzondere prachtige dag"

Met één live schilderij, toch twee cadeaus aanbieden. Zo doe je dat:) Vader en zoon van Schuller Restauratie Stukadoors verdienden een live paint voor hun 30-jarig jubileum en kregen dit aangeboden door hun partners. Of ik het schilderij kon verdelen (maar dan ook letterlijk) Verschillende auto’s moesten op doek omdat die een hele belangrijke rol spelen in hun leven. De witte BMW zijn ze samen aan het restaureren, met de groene hebben ze een week door Italië getrokken en de F40 is hun ultieme droomauto. Tuurlijk ook de Volkswagen foodtruck op de achtergrond die zo’n lekkere frietjes serveerde op het feest en vele bekenden op het schilderij en een kneitergoeie band!!! Toch goed bedacht van de aanbieders, zo’n “deelbaar” schilderij. Maar niet geschikt voor bruiloften hoor...tenzij je twijfels hebt over je aanstaande;)

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op