Boshuys

"Lieve Peggy, het eindresultaat mag er zeker wezen! Wat een super gaaf schilderij is het geworden!! Bedankt dat je onze dag op doek hebt vastgelegd! Het heeft een mooi plekje boven onze bank gekregen" 

Wow! Prachtig hier bij Boshuys Best. Deze keer was het geen verrassing, maar mocht ik komen painten op uitnodiging van het bruidspaar zelf. Boshuysbest is zeker één van de mooiste indoor feestplekken waar ik in de afgelopen jaren geweest ben. Je waant je op een heus tuinfeest onder grote bomen met slingerlampen en lampionnen. Kleine knul van 8 maanden bracht de ringen in een witte (speelgoed) Mercedes. Zooo schattig. En zo gelachen met de jongens van Iphocus, de fotografe en de videografe. Het was geweldig! Lief bruidspaar, bedankt voor jullie enthousiasme en voor de foto's X 

 

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op