Big five

"Beste Peggy, Inmiddels hebben we jouw prachtige schilderij aan de muur gehangen. Nogmaals heel veel dank voor een schitterend schilderij! Bijgaand een stukje dat je op je website kunt gebruiken, waar overigens iedere letter van is gemeend!; "Peggy heeft middels een schitterend schilderij een blijvende herinnering van een geweldige huwelijksdag voor ons gemaakt. De manier waarop Peggy de vibe van de dag weet te vangen in een schilderij is buitengewoon! Daarbij is Peggy een erg prettig persoon en de interactie tussen haar en onze gasten tijdens het schilderen was heel erg leuk! Onze kinderen mochten zelfs meehelpen! Kortom, heel blij met de manier waarop Peggy een prachtig schilderij heeft gemaakt. Hartelijke groet" 

Twee maanden voorafgaande aan deze live painting kreeg ik een mailtje van haar: "Beste Peggy, Wat maak je gave schilderijen! Wij trouwen op 5-7-2019. Ben je op deze datum wellicht nog beschikbaar? Ik wil jouw live painting super graag als cadeau geven namens mijzelf en onze 5 kinderen voor mijn aanstaande! Dankjewel voor je reactie!" 

Een surpridse paint dus! Altijd gaaf om te doen:) We bespraken haar wensen. Het mocht kleurrijk worden met hun gezin wat groter op de voorgrond. Leuk als het moment van de toast er in verwerkt kon worden vanwege de liefde voor champagne van manlief. Oh en ook het boeket. Hij wist van niks. Toen de ceremonie voorbij was, de toast geweest en het doek halverwege klaar was, werd centraal uit de doeken gedaan waarom ik er stond te schilderen. Later werd het gefinishte schilderij door de bruid en mijzelf binnen gedragen bij het diner. Bruidegom was ontroerd om zijn vrouw en hun "big five" zoals ze ze noemen, op het doek terug te zien. Met de accenten van de overheerlijke champagne en flessen wijn met hartjes. Heerlijke dag. Heerlijk geschilderd.  

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op