Beukenrode

"Hoi Peggy, het schilderij hangt al boven de bank. Ze vonden het prachtig. Bedankt nogmaals en ik zal reclame voor je maken"

Een verrassingspaint namens de gezellige moeder van de bruid. En wat een hartelijk ontvangst en fijne dag heb ik hier mogen mee beleven. Er zijn een hoop elementen verwerkt in dit doek. De leuke Babs, de super goed gelukte zelf gemaakte bruidstaart (ik kreeg ook een lekker stukste), kleine man met stoere strik, dito zonnebril en koffertje met ringen (hij was zooo trots), de ceremonie meester met krijtstreeppak die alles tot in de puntjes regelde, de lieve zus die een verrassingslied speelde op gitaar, de prachtige ceremonie onder de grote boom, het jachthuis en last but not least het stralende bruidspaar. Oooh man wat een idyllische plek om te trouwen. De bambi’s dartelden aan de overkant van de vijver vrolijk rond en ik wilde zoveel op doek zetten dat ik moeite had met kiezen. Lief bruidspaar, bedankt dat ik deze foto's mocht plaatsen en veel plezier met het schilderij.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op