50 jarig huwelijk

"Heel erg tof dat we dit originele cadeau nog op zo ‘n korte termijn hebben kunnen regelen. Onze ouders zijn er heel blij mee en nog geen week later hangt het schilderij al aan de muur in de keuken. Helaas geen zon gezien deze dag, toch is het een vrolijk schilderij geworden! Op het feest zelf ook veel enthousiaste reacties gekregen. Peggy, nogmaals erg bedankt voor je spontane medewerking!"

Wat geef je je ouders voor hun 50-jarig huwelijk als ze zelf een bedrijf hebben in relatiegeschenken? Een live painting natuurlijk;) Het was een hele enthousiaste last minute aanvraag en gelukkig kon ik nog. Ze hadden groots uitgepakt met kneitergoeie zangers. En ik had geluk, want ik stond vooraan te schilderen. Een van de zangers stak tijdens het zingen zijn duim in de lucht en riep “hij wordt mooi hoor!” ...en ik stond te glunderen:) Wat een leuk stel! Hij droeg een blauw pak met rode stropdas. Zij had een rode bloem in haar haar, rode ballonnen, rode loper, rode bierviltjes, rode rozen. En al die rode accenten gaven het schilderij een vrolijke touch.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op