21 diner surprise

"ontzettend bedankt voor het prachtige schilderij. Justus was zwaar onder de indruk. Hij is er superblij mee!" (reactie ouders)

Deze charmante jarige job wist nog niet dat zijn 21 diner live op doek vastgelegd ging worden. Het was een cadeau van zijn ouders en ze hadden me vooraf foto's doorgestuurd van zijn sfeervol ingerichte appartement, zodat het zou matchen bij dat interieur. Het mocht stoer worden, geen saaie tafelsetting, maar proosten en feesten met vrienden en passende teksten (deze waren op voorhand uitgezocht door moeder. Ik zal nooit ongevraagd een tekst plaatsen, omdat dat nogal persoonlijk is) Kleuren blauw/petrol, goud- en roodaccenten. Broerlief verzorgde samen met moeder (beiden chefkokwaardig, want jemig wat maakten zij heerlijke culinaire gerechten!) het diner en goede vriend Rudolph verzorgde een dessert om je vingers bij af te likken. Ik heb zelfs voor het eerst een oester geproefd. Ook deze keer lag ik weer krom van het lachen om die hilarische speeches die vrienden én ouders hadden voorgedragen. Een abc'tje om te gieren! De fles wijn uit zijn geboortejaar, die 21 jaar had kunnen rijpen, werd open gemaakt en met drie katten en een hond als extra publiek, had ik weer een heerlijk live paint avondje. Bedankt lieve familie, voor jullie hartelijk ontvangst.

Is onze datum nog vrij?

Willen jullie binnenkort een live-painting laten maken van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest dat vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en Peggy checkt snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op