Olmenhorst

"LOVE ON TOP" yeah, deze en een andere allesomvattende tekst sierden de vrolijke live painting in stripstijl voor dit mooie relaxte bruidspaar. Locatie Olmenhorst was een geweldige setting met appelbomen en een sfeervol houten boshuis waar het diner plaatsvond. Kleuren voor het doek waren afgeleid van eerder ontvangen interieurfoto's. Lieve vrienden met heerlijk gekleurde kleding en vrolijke bow-ties heffen het glas:)

"Hi Peggy, Wij zijn dit weekend terug gekomen van onze huwelijksreis en wilden je graag nog bedankt voor het schilderij dat je tijdens onze bruiloft hebt gemaakt. We zijn er echt ontzettend blij mee, heel gaaf! Bij deze dus heel erg bedankt voor het fantastische schilderij! Zoals beloofd hieronder nog een paar foto's van het eindresultaat. Groetjes, Rogier & Marieke"

live painting, een bruiloft schilderij met bruidspaar en vrienden

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op