Boeken

Sfeervolle prentenboeken, geschreven en geïllustreerd door Peggy van Gurp. Bekijk ook de binnenzijde door een klik op de kaft.

In het hoge Noorden, in het land van de lange, donkere winters, woont sneeuwman Jurre. Hij heeft nog nooit Kerstmis gevierd. Maar sinds hij verhalen… Lees meer..
Als prinses Peetjie geboren wordt, zien de koning en de koningin meteen dat ze niet helemaal hetzelfde is als andere kinderen. De dokter vertelt hun… Lees meer..
Als Jopje vanwege de naderende winter met zijn vriendjes naar het warme zuiden wil vliegen, kan hij met zijn kleine vleugeltjes niet bijhouden en valt… Lees meer..
Volstrekt per ongeluk vindt Lukkie een veertje. Het veertje lijkt hem geluk te brengen. Als hij in een holletje kruipt om het veertje op te… Lees meer..
Make a memory; Maak een herinnering. Een tastbare herinnering aan een leven. Soms kort, soms nauwelijks vatbaar, maar oh zo waardevol. Dat was de vraag… Lees meer..
Als Raffie tijdens het spelen een eenzaam olifantje ziet staan, gaat hij er naar toe om hem weer wat op te vrolijken. Het olifantje is… Lees meer..

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op