Love Award gewonnen!!!

Yessss! Zeker gehoopt, maar niet verwacht:

Ik mag mezelf winnaar noemen van de categorie ‘Bruiloft entertainment’ van de Love Awards publieksprijs van Brabant!

Dankzij de vele lieve mensen die op me gestemd hebben, mag ik een heuse Love Award in ontvangst gaan nemen uit handen van presentatrice Kim Kotter! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Erg tof om op deze manier te mogen ervaren dat je werk wordt gewaardeerd. Op Facebook zag ik geregeld awards voorbij komen voor fotografen. Geweldig dat er nu een waardering is voor voor bruiloft leveranciers werkzaam in de categorie entertainment. Ik voel me al helemaal gelukkig te weten dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om op me te stemmen. Maar het is ook nog mogelijk om landelijk winnaar te worden en dat wordt verkondigd tijdens de uitreiking op 1 februari 2018. Fingers crossed!

Wat is de Love Awards Publieksprijs?

Vanaf 14 november 2017 was de organisatie op zoek naar de beste bruiloft leveranciers en de leukste bruidsparen. In heel Nederland werd gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruisparen in verschillende categorieën en zij maakten daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie en natuurlijk is er in iedere categorie een landelijke winnaar. De verkiezing wordt op 1 februari 2018 afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking in Utrecht waar de provincie winnaars worden gehuldigd en de landelijke winnaars bekend gemaakt.

Wordt vervolgd...

Is onze datum nog vrij?

Hebben jullie binnenkort ook een bruiloft, bedrijfsfeest of ander bijzonder moment dat live vereeuwigd mag worden op doek en willen jullie de datum alvast reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op en dan checkt Peggy snel haar agenda. Graag tot gauw!

Neem contact op